• 1
  • 2
  • 3

Fiat Fullback 

Fiat Fullback tiltrækker opmærksomheden på grund af de muskuløse, aggressive og samtidig bløde og elegante linjer. Den omhu og det engagement, som Fiat Professional har lagt i den nye FULLBACK har givet et design og en brugervenlighed, der hjælper dig i dit daglige arbejde.

Fiat Fullback tilbydes i to udstyrsversioner. En version med et 6-trins manuelt gear og en version med et 5-trins automatgear. Derudover har den en nyttelast på 1 ton. Fullbacks moderne design, karakteristiske stil og særdeles lille venderadius på 5,9 meter gør Fullback perfekt, hvor pladsen kan være træng.

Fullback Professional - fås fra kun kr. 225.022,- +moms. 


Attraktiv erhvervsleasing

Hos Fiat Randers | Jf Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimale årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Fiat Fiorino hos FJ Biler

Fullback tiltrækker opmærksomheden

På grund af de muskuløse, aggressive og samtidig bløde og elegante linjer. Den omhu og det engagement, som Fiat Professional har lagt i den nye FULLBACK har givet et design og en brugervenlighed, der hjælper dig i dit daglige arbejde.


Læs brochure


En kraftfuld motor

Den nye fullback er en af de første pick-ups i verden med en ALUMINIUM MOTOR, ved at kombinere maksimal lethed med maksimal effekt. Dens anhængervægt er op til 3.100 kg.


Se prisliste

Fiat Fiorino hos FJ Biler

Fiat Fiorino hos FJ Biler

Bluetooth og navigation

Det er den nemme måde at besvare opkald på, efter at have set dem på skærmen, uden nogensinde at tage hænderne fra rattet. Let at bruge og behagelig at se på. Det nye navigationssystem der kan fås til den Fullback, med touchscreen og ratbetjening, sikrer at du finder frem til din destination med bravour.


Tekniske specifikationer*Fiat Fullback Dobble Cap 2,4 DS 180 hk. via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Førstegangsydelse 45.000 kr., løbetid 60 mdr., månedlig ydelse 2.399 kr., variabel debitorrente 3,45% og en restværdi på 65.000 kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået. Gælder så længe lager haves i DK.

2 års garanti med ubegrænset km. Det 3. år er begrænset til 150.000 km. Leasing via Fiat Finansiering. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af Fiat Finansiering. Priserne er ekskl. moms, forsikring, grøn ejerafgift, brændstof, service og ekstraudstyr. D-E brændstoføkonomi v. blandet kørsel fra 13,3 - 14,5 km/l, CO2. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.