• 1
  • 2
  • 3

Fiat Fiorino Professional

Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk med helt op til 26,3 km/l. Det kan godt være, at det er en af de mindste varebiler fra Fiat Professional, men intet job er for stort til denne bil.

Fiorino er designet til at være let at manøvrere i tæt bytrafik (venderadius 9,95 m), så du kan nå ud til steder, hvor du aldrig har kunnet komme før. Som noget helt særligt, er Fiorino Euro 6 uden Ad-Blue!

Fiorino er Fiat's mindste varebil til en særdeles skarp pris, som gør dig i stand til at komme billigt fra a-z med et masser af standardudstyr.      

Fiorino Professional - kampagnepris lige nu fra kun kr. 97.099,- +moms. Spar 36.664 kr.


Attraktiv erhvervsleasing

Hos Fiat Randers | Jf Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimale årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Fiat Fiorino hos FJ Biler

Fiorino “Professional” med masser af standardudstyr

Skydedør i højre side, el-betjente sidespejle med varme, 4-vejs justerbart rat, højdejusterbart førersæde med lændestøtte og armlæn, fartpilot, bluetooth, multifunktionslæderrat, radio med 5” touch skærm.


Læs brochure


En fantastisk motor

Motoren; en 1.3 liters MultiJet Euro 6 motor på 80 hk (200 NM) eller 95 hk (200 NM), 5 gear. Vores motorer kører helt op til 35.000 km eller 2 år mellem hvert service.


Se prisliste

Fiat Fiorino hos FJ Biler

Fiat Fiorino hos FJ Biler

Adgangen til varerummet er nem og bekvem

Bagdøren har to fløjdøre (40/60), som kan åbnes 180°, bredde op til 1140 mm og højde op til 1060 mm sideskydedøren giver god tilgang til varerummet gennem sin brede på 644 mm og højde på 1041 mm (std. Afhængigt af version).

Tekniske specifikationer*Fiat Fiorino 1,3 MjT 80 hk. Erhvervsleasing via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Førstegangsydelse 20.000 kr., løbetid 60 mdr., månedlig ydelse 996 kr., variabel debitorrente 3,45% og en restværdi på 32.000 kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået. Gælder så længe lager haves i DK.

2 års garanti med ubegrænset km. Det 3. år er begrænset til 150.000 km. Leasing via Fiat Finansiering. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af Fiat Finansiering. Priserne er ekskl. moms, forsikring, grøn ejerafgift, brændstof, service og ekstraudstyr. A+ brændstoføkonomi v. blandet kørsel fra 25,6 km/l, CO2 -udledning fra 93 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.


Tilbud og kampagnemodeller på Fiat Fiorino

Kan du nøjes med store besparelser eller ekstra meget udstyr?