Tryghedsaftale (serviceaftale)

En helt tryg aftale

Når du køber en Fiat, Alfa Romeo eller Jeep, får du med det samme fordel af en service, som har til formål at sikre en mere sikker kørsel, og undgå uforudsete udgifter bedst muligt.

Med vores serviceaftaler får du den helt rette kombination af ekspertise, værdi for pengene og komfort, når din bil skal til serviceeftersyn. Og det er lige, hvad du får med MOPAR® VEHICLE PROTECTION serviceaftalerne.
Kom ind og hør meget mere om Fiat tryghedsaftaler


Nyvognsgaranti

2 års garanti

Din nye Fiat personbil er omfattet af en 24 måneders / 2 års garanti, som løber fra bilens første registreringsdato, og har ingen kilometerbegrænsning.
Garantien dækker produktionsfejl, som vil blive udbedret uden omkostninger med originale dele eller ombytterdele.
Det arbejde, der er omfattet af garantien og udføres hos os omfatter følgende:  

  • reparation eller udskiftning af den defekte del;
  • arbejdstiden der bruges i forbindelse med udskiftning eller reparation;
  • eventuelle forbrugsmaterialer, som skal bruges til at udføre garantireparationen.

I den tid, din bil er omfattet af garanti, kan du til enhver tid benytte Vejhjælp.

Lakgaranti

Du får også lakgaranti, som omfatter produktionsfejl i lakken (36 måneder fra du overtager din nye bil). Det betyder, at du får en hel eller delvis om-lakring af bilen for at fjerne evt. uregelmæssigheder i henhold til producentens standardbetingelser.

Rustgaranti

Bilens karrosseri er hertil dækket af en rustgaranti, som dækker mod korrosion, som er opstået indefra og ud. Garantien dækker reparationer og/eller udskiftning af originale dele i karrosseriet, som er beskadiget af gennemtrængt rust og er gældende i 8 år, fra den dag du overtager bilen.

Bestil tid på værksted