Et lokalt værksted med fokus på kvalitet

FJ Biler A/S er et lokalt værksted med stor fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi servicerer alle bilmærker, både helt nye og ældre person- og varebiler, store som små – samt dem under fabriksgaranti.

Vi er medlem af værkstedskæden AutoPartner. En kæde bestående af mange medlemsværksteder spredt ud over Danmark. Her yder vi 3 års garanti* på veludført arbejde.

Vi tager os kærligt af alle der besøger os og som har brug for hjælp. Din sikkerhed; alle vore teknikere gennemgår løbende efteruddannelse og vi er naturligvis tilmeldt FDM’s kvalitetskontrol. Uanset bilmærke vil vi yde den bedst tænkelige service og forsøger i videst mulige omfang, at du som kunde oplever mindst mulig gene i forbindelse med værkstedsbesøget.

Lad os komme med en skarp pris på det kommende serviceeftersyn eller reparation. Kontakt venligst værkstedschef Steffen Aarup på tlf. 30 30 77 13 for at høre mere.


3 års garanti

Der ydes 3 års/36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden. Slid, ælde, og renoverede motorer er ikke omfattet af garantien. Øvrige undtagelser af dele/services kan forekomme, og skal fremgå af reparationsaftalen og faktura.

Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af kundens fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, overlast, motorsport, skødeløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler etc. og andre ydre påvirkninger.