Fiat autoriseret service og reparation

Autoriseret service af din bil

Hos Alfa Romeo, Fiat og Jeep i Randers | Fj biler skal det være en god oplevelse at få serviceret bilen. Når du afleverer din bil på værkstedet, er det naturligvis afgørende, at du føler dig tryg og velinformeret. Tryg ved, at de nødvendige reparationer udføres ordentligt. Tryg ved, at eventuelle skjulte problemer bliver fundet. Og tryg ved, at du får en behandling, der er både pålidelig og økonomisk.

Hos Fiat Randers sætter vi en ære i at skabe gode oplevelser hver dag. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at føle, at de er i trygge hænder gennem hele forløbet. Derfor kan du som kunde på vores værksted være sikker på at få kompetent rådgivning og professionel behandling af din bil til yderst konkurrencedygtige priser.

Fiat Randers værksted

Planlagt service

Alle biler skal serviceres regelmæssigt.

Derfor udarbejder FCA Koncernen en serviceplan for alle de biler, de fremstiller, så det sikres, at bilerne får den påkrævede service for at opretholde deres køreevne og effektivitet.

Når du overholder disse fastlagte serviceplaner, optimerer du din bils ydeevne og brændstofforbrug. I hele dens levetid har du således en bil, der lever op til love og retningslinjer i forhold til CO2-udslip og forurening, så den kan godkendes ved de lovpligtlige bilsyn.

 

Service ydelser

Bestil tid på værksted

Her kan du bestille tid til serviceeftersyn og mindre reparationer. Vi glæder os til at tage hånd om din bil.

Læs mere

Serviceaftale

Tryghedsaftalen er service og vedligeholdelse af din bil af fagligt uddannet personale inkl. orig. reservedele.

Læs mere

Vejhjælp

Ønsker du at køre af sted med ro i sindet og helt uden bekymringer, så er Fiat vejhjælp lige noget for dig.

Læs mere

Bestil tid på værksted