• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Legende let ind og udstigning

500X udtrykker de værdier, der har forvandlet Fiat 500 til et verdenskendt ikon. Et enkelt blik er nok til at se de features, den har arvet fra den historiske model

500X er ensbetydende med let indstigning og kørsel i fuld komfort med teknologi, der gør turen mere sjov og livet nemmere om bord.

500X er det nye stilikon, og dens Made in Italy-charme smelter sammen med soliditeten i en komfortabel og responsiv bil. Stofindtræk, indfarvedt instrumentpanel, fartpilot, 3,5” multifunktionsdisplay med TFT- og TPMS-teknologi (dæktryksovervågning). Komfort, elegance, sikkerhed, personlighed: Popstar er standardversionen, der har masser at byde på.

500X er en trends crossover med smart teknologi - fås fra kun kr. 222.571,-


Attraktiv finansiering

Hos Fiat Randers | Fj Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en fast lav rente og heraf med minimale årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Storbyinspireret og smart!

Ikonisk og sjov som enhver anden Fiat 500 og iøjnefaldende på grund af de stilfulde detaljer. Den skal beundres fra alle vinkler.

De afrundede dobbelte forlygter, motorhjelmens trapezformede fremspring, de forkromede "vinger" på begge sider af FIAT-logoet og ventilationsåbningerne, der får forenden til at ligne et smilende ansigt.

Læs brochure


Drive mode selector!

Ved hjælp af betjeningselementerne på midterkonsollen er det muligt at vælge en af de tre tilgængelige ”moods” – Auto, Sport, All-Weather – der optimerer køredynamikken ved at tilpasse bilens adfærd.

Se prislisteSmukke forkromede detaljer

Bagpå ses de adskilte lygter indkranset af en skinnende ring, den afrundede bagrude og FIAT-logoet på kromhåndtaget.

500X er en storbyinspireret og smart skikkelse med smukke kromdetaljer, der fremhæver dens elegance.

En bil der overrasker de fleste. Oplev den på tætteste hold og få en god lang prøvetur.


Bestil prøvetur


*Fiat 500X 5D finansieret via Fiat FGA (eksempel ved fast rente): Udbetaling 44.000 kr. samlet kreditbeløb x kr., løbetid 96 mdr., månedlig ydelse x kr., variabel debitorrente x%, ÅOP x%, samlede kreditomkostninger x kr., samlet beløb der skal betales tilbage x kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået.

Kontantpris 222.571 kr. ekskl. levering og evt. metallak. B - A+ brændstoføkonomi v. blandet kørsel 16,7-25 km/l, CO2 -udledning 107-139 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.


500X - trendy CrossOver hos Fiat Randers

Overgår selv de mest krævende. Fra kun kr. 214.995 kr.