•  

   
 •  

   
 •  

   
 •  

   
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Essensen af stil!

Leder du efter en lille smart cabriolet? Tjek den stilfulde Fiat 500C. En komfortabel og moderne mikrobil med elektrisk kaleche.

Panda er Fiat's minibil til en særdeles skarp pris, som gør dig i stand til at komme billigt fra a-z på en dejlig chamerende måde. Så ta' et smut forbi bilhuset på Mariagervej 153, og sæt dig godt tilrette i en ny Fiat Panda.     

Design, komfort, teknologi og sikkerhed kommer naturligvis i mange variationer. Men fælles for dem alle ér det høje standardniveau, som du allerede vil opleve fra basis modellen.     

500C er en legende på de danske veje - fås fra kun kr. 134.990,-


Attraktiv finansiering

Hos Fiat Randers | Jf Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimal årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Lukket eller åben himmel?

Fiat 500C er smartere og more fantasiful end nogensinde, med redesignet intrumentbord og funktioner. Det nye center konsul med udvidede tilslutningsmuligheder for USB/AUX. Det hele er bare lidt sjovere i en cabriolet.


Læs brochure


Chic og smartere cabriolet

Den er smart at se og rører ved. Stilen er sjælden retro og ikke til at tage fejl af. Interiøret rummer markante forbedringer i forhold til den tidligere Fiat 500C. 

Som standard får du 7 front- og sideairbags, altsammen med det ene formål, at sikre sikre dig og din familie. Herudover er 500C naturligvís udstyret med mange andre sikkedhedsfuntkioner og teknologier.

Se prisliste
Let og enkelt med Uconnect(TM)-app

Uconnect™ er infotainment™ systemet, der gør det muligt for dig at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 6,5”berøringsskærm: Analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, iPod, iPhone, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket.

500C har naturligvis også styr på både sikkerhed og miljø. Så kom selv ind og oplev det hele på tætteste hold og få en god lang prøvetur.

Bestil prøvetur


*Fiat 500C finansieret via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Udbetaling 33.000 kr. samlet kreditbeløb x kr., løbetid 96 mdr., månedlig ydelse x kr., variabel debitorrente x %, ÅOP x %, samlede kreditomkostninger x kr., samlet tilbagebetaling x kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået.

Kontantpris 134.990 kr. ekskl. levering. A+ - A++ brændstoføkonomi v. blandet kørsel 23,3-26,3 km/l, CO2 -udledning 88-99 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.


Vind i håret med 500C hos Fiat Randers

Prøvetur en legende fra kun 156.857 kr.