•  

   
 •  

   
 •  

   
 •  

   
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Nyskabelser i SUV-klassen

Stelvio er en ægte Alfa Romeo fra alle vinkler og i hver enkelt detalje. Ikonisk italiensk design har formgivet en uovertruffen SUV.

Stelvio er elegant og Alfa Romeos design giver en følelse af kompakthed og smidighed kombineret med den alsidighed, rummelighed og lasteevne, der kendetegner en traditionel SUV.

Skabt til at tryllebinde føreren fra den allerførste tur

En uovertruffen oplevelse fra kr. 598.905,-


Attraktiv finansiering

Hos Fiat, Alfa Romeo og JEEP Randers | FJ Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimal årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Komforten er helt i top

Med Stelvio baner Alfa Romeo en helt ny vej i SUV-klassen. Detaljerede undersøgelser af ergonomi og funktionelt design har resulteret i en høj men også sportslig kørestilling. Føreren er altid i centrum med et godt udsyn uden at gå på kompromis med de sportslige køreegenskaber kendt fra Giulia. Stelvio er en SUV med en sportslig sjæl, men som samtidigt leverer enestående alsidighed og rummelighed.


Læs brochure (engelsk)


Kærlighed ved første blik

Du glemmer aldrig den første gang, du ser Stelvio på vejen. Alfa Romeo’s ikoniske tilgang til designet skaber en umiskendelig og enestående SUV med unikke stildetaljer.

First Edition, der er lige under den ekstreme Quadrifoglio udgave, som blev vist ved verdenspremieren i Los Angeles i efteråret, gør nu sin debut med et markant udseende med 20" alu-fælge, lakerede bremsekalibre og Bi-Xenon lys.

Se prislisteBrændende italiensk passion

I hjertet af Stelvio findes et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer, som er designet og bygget i Italien – alle med motorblok i aluminium: Det betyder lav vægt og høj effektivitet, mens økonomien holdes god.. Alfa Romeo Stelvio har 8 trins automatgear som standard på alle versioner.

Versionen med 2,0 turbobenzin og 280 HK, Q4-firehjulstræk og automatisk transmission med 8 gear sikrer enestående præstationer og hurtig reaktion.
 

Bestil prøvetur


*Alfa Romeo Stelvio finansieret via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Udbetaling x kr. samlet kreditbeløb x kr., løbetid 96 mdr., månedlig ydelse x kr., variabel debitorrente x%, ÅOP x %, samlede kreditomkostninger x kr., samlet tilbagebetaling x kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået.

Kontantpris Alfa Romeo Stelvio fra kr. 598.905,- ekskl. levering of evt. metallak. C - A brændstoføkonomi v. blandet kørsel 10,6-16,1 km/l, CO2 -udledning 161-213 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.