•  

   
 •  

   
 •  

   
 • 1
 • 2
 • 3

Ikonisk italiensk design

Stil er en medfødt kvalitet. Det er derfor Giulia som standard indeholder alle de umiskendelige Alfa Romeo-kvaliteter: Proportionssans, enkelthed, eksklusive overflader og passioneret håndværk.

Forrest ses det tredelte kølergitter, som måske er den mest berømte og genkendelige front i bilhistorien. Fra siden markerer en skarp linje dørene og Giulias muskuløse bagende. Alle disse stilelementer er mere end æstetiske træk, de er også funktionelle.

Det er sådan Alfa Romeo bringer liv til 'La Meccanica delle emozioni’ – 'Følelsernes mekanik’.

Den er din fra kr. 419.990,-


Attraktiv finansiering

Hos Fiat, Alfa Romeo og JEEP Randers | FJ Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimal årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Organisk komfort

Giulias interiør er udført i højeste kvalitet, og udtænkt ift. føreren og hans bevægelser. Teknologien er fokuseret på køreglæde. Midterkonsollen og TFT-kombiinstrumentet er førerorienterede. Det 6-vejs manuelt justerbare forsæde er beklædt i sort stof og sidder som et skræddersyet jakkesæt skabt med stor finnesse.


Læs brochure (engelsk)


Her er intet overflødigt

Velkommen til en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Uanset modelvalg er føreren altid i centrum med fuld fokus på ergonomien. Alt er brugervenligt og intuitivt - nyd turen. Alle detaljer er førerorienterede og teknologien udtænkt til at levere en gennemtænkt præstation bag rattet.

Du kan vælge eksklusive detaljer som trinlister med aluminiumsindsats, mulighed for tofarvet instrumentbræt og dørpaneler forstærker kvalitetsfølelsen, som passagererne sidder midt i.

Se prislisteNye hjerter til nye følelser

Alfa Romeo Giulia fås blandt andet med to stærke aluminiumsmotorer, som alle er udviklet til at levere enestående præstationer og høj effektivitet. En 2.2 diesel med 180 hk. som leveres med 8 trins automatgearkasse, og dertil en 2.0 benzin på 200 hk. som ligeledes leveres med en 8-trins automatgearkasse.

Alle motorer er turboladede og levere en progressiv respons uden forsinkelse.
 

Bestil prøvetur


*Alfa Romeo Giulia finansieret via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Udbetaling x kr. samlet kreditbeløb x kr., løbetid 96 mdr., månedlig ydelse x kr., variabel debitorrente x%, ÅOP x %, samlede kreditomkostninger x kr., samlet tilbagebetaling x kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået.

Kontantpris Alfa Romeo Giulia fra kr. 419.990,- ekskl. levering of evt. metallak. A - D brændstoføkonomi v. blandet kørsel 11,1-18,2 km/l, CO2 -udledning 99-152 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.