•  

   
 •  

   
 •  

   
 • 1
 • 2
 • 3

En drøm realiseres

C-designet anerkender historien og refererer til den umiskendelige 33 Stradale-stil: Essentiel skønhed til rådighed for ekstrem mekanik.

Bygget i Modena, kombinerer Alfa Romeo 4C to fortrinligheder: Alfa-ingeniørvidenskab og Maserati-fabrikation i én. Præstationsevne har aldrig været så attraktivt.

En unik bil, både i designet og teknologien, skabt til at begejstre føreren, både på racerbanen og på vejene.

Lidenskabelige bilisters drøm fra kr. 1.125.432,-


Attraktiv finansiering

Hos Fiat, Alfa Romeo og JEEP Randers | FJ Biler tilbyder vi altid en attraktiv finansiering. Det gerne til en variabel eller fast lav rente og heraf med minimal årlig omkostning i procent (ÅOP). Tesen står ved magt "Vi slår altid bankerne"!


Født ud af konkurrence

Billeder af legendariske sportsbiler, prægtige og sejrrige. Brølet fra motorerne. Stemmerne fra folkemængden langs banen. Ægte entusiasme og lidenskab. 4C-projektet er født ud af den reneste Alfa Romeo-ånd. Et projekt der ønsker at vise entusiaster en drømmebil.

En unik bil, både i designet og teknologien, skabt til at begejstre føreren, både på racerbanen og på vejene.

Læs brochure


Vægten af lethed

Kulfiber er det mest high-tech materiale i bilingeniørarbejde. Det monocoque der ugør chassiet i Alfa Romeo 4C Coupé, der kun vejer 73 kilo, er et kulfiberkarosseri i ét stykke.

Det udvendige karosseri er lavet af SMC-komposit: Et materiale med lav tæthed der kombinerer lethed (det er 20 % lettere end stål) og dimensionel stabilitet , der kan sammenlignes med stål og er bedre end aluminium.

Se prislisteKlar til at reagere

Reaktionsevne er altafgørende i biler, der er designet til at forbløffe. TCT-dobbeltkoblingen med Launch control optimerer gearskift og accelerering, mens sjov på racerbanen er garanteret ved blot at klikke den intuitive D.N.A.-vælger til Race-tilstand.

Bilens totale vægt er kun 934 kilo; det er derfor Alfa Romeo 4C har et af de laveste vægt/styrke-forhold: Mindre end 4 kg/hk.
 

Bestil prøvetur


*Alfa Romeo 4C 1,75 240 hk. finansieret via Fiat FGA (eksempel ved variabel): Udbetaling 22.000 kr. samlet kreditbeløb x kr., løbetid 96 mdr., månedlig ydelse x kr., variabel debitorrente x%, ÅOP x %, samlede kreditomkostninger x kr., samlet tilbagebetaling x kr. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra aftalen er indgået.

Kontantpris Alfa Romeo 4C 1,75 240 hk. fra kr. 1.125.432,- ekskl. levering of evt. metallak. C brændstoføkonomi v. blandet kørsel 14,7 km/l, CO2 -udledning 157 g/km. Der tages forbehold for trykfejl. Den viste bil kan være med ekstraudstyr. Med forbehold for ændring af pris- og rentesatser.